Ons DNA, jouw DNA

Ben jij vernieuwend en wil je richting geven aan en meedenken over de veranderingen van morgen en de ontwikkeling waar de organisatie zich in bevindt. Ben je politiek en maatschappelijk betrokken en wil jij jouw bijdrage leveren aan een optimale leefomgeving van de inwoners van de gemeente Zuidplas? Dan is de kans groot dat we een klik hebben!

Naar de vacature website

Ons aanbod

Een uitdagende functie en een plezierige werkomgeving waar goede regelingen zijn om privé- en werksituatie te combineren. Je krijgt een markt conform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een individueel keuze budget (IKB). Kijk voor meer informatie over het IKB op de website www.caogemeenten.nl/individueel-keuzebudget.

Bij de gemeente Zuidplas krijg je voldoende mogelijkheden om je op zowel professioneel als persoonlijk vlak te ontwikkelen. Dit is onder andere mogelijk in de vorm van cursussen, trainingen en opleidingen.

Onze organisatie

Onze organisatie bestaat uit twee organisatie onderdelen ‘Concern’ en ‘Opgaven’ , die gezamenlijk verantwoordelijk zijn voor het behalen van de organisatiedoelstellingen en het functioneren van de organisatie in zijn geheel. Op onze vacature website www.werkenbijgemeentezuidplas.nl vindt je meer informatie over de organisatie, kernwaarden, toekomstvisie en opgaven.

Enthousiast

Ben jij klaar om in een dynamische en vooruitstrevende organisatie te werken, samen met leuke collega’s en een prettige werksfeer? Kom dan werken bij een van de snelst groeiende gemeenten in Nederland en neem een kijkje op onze vacature website www.werkenbijgemeentezuidplas.nl.

Naar de vacature website