Vanwege enorme drukte zijn er op dit moment langere levertijden voor de Rotterdampas. Bestel je nu een nieuwe pas, dan ligt deze eind maart in de brievenbus. Je kunt er vanaf dat moment gebruik van maken.

Had je vorig jaar een actieve Rotterdampas? Deze kun je wel verlengen. Gebruik hiervoor de betaalgegevens in de verlengbrief die je in februari hebt gekregen of ga langs bij een verkooppunt (in je eigen gemeente). Excuses voor het ongemak.

Het pasjaar 2022 loopt vanaf 1 maart 2022 tot 28 februari 2023. Deze pas is geldig van 1 maart 2022 tot 1 maart 2023.

  • De Rotterdampas is de leukste kortingspas van de regio Rotterdam
  • Met de pas krijg je gratis toegang of flinke korting bij meer dan 500 attracties
  • U kunt de pas bestellen op www.rotterdampas.nl(externe link)
  • Een Rotterdampas met reductie is alleen te bestellen in het gemeentehuis, bel hiervoor met (0180) 330 300.

Hoeveel moet ik betalen

De kosten voor de Rotterdampas vindt u op de website www.rotterdampas.nl(externe link). Als u gebruik wilt maken van een reductietarief ga dan naar www.rotterdampas.nl/informatie(externe link) en bekijk of u hiervoor in aanmerking komt en wat u mee moet nemen.

Hoe werkt het

Als u naar het verkooppunt gaat (Rotterdampas winkel(externe link) of op afspraak naar het gemeentehuis) om een Rotterdampas te bestellen, wordt ter plekke een digitale foto van u gemaakt. Uw foto wordt op de Rotterdampas geprint, zodat in de nabije toekomst de pas simpel kan worden verlengd. Bij verkoop in de Rotterdampas winkel of via de website kunt u geen gebruik maken van een reductietarief. U krijgt de Rotterdampas binnen enkele dagen thuisbezorgd en dus niet direct mee naar huis.

Wilt u ook een pas voor iemand anders kopen? Neem dan van hem/haar een (pas)foto mee of zet deze klaar op uw mobiele telefoon, dan wordt deze gescand.

Wat moet ik doen

Nieuwe Rotterdampas

U bestelt uw nieuwe pas voor het standaardtarief op de website van www.rotterdampas.nl(externe link).

Komt u in aanmerking voor een reductietarief? Neem dan contact op met ons klantcontactcentrum via (0180) 330 300. Heeft u al een Rotterdampas van 2021?  Dan ontvangt u in de maand februari een brief van de Rotterdampas winkel over de mogelijkheid tot verlengen.

Rotterdampas aanvragen
 

Verlengen Rotterdampas

Heeft u al een Rotterdampas van het jaar 2021? Verlenging via www.rotterdampas.nl(externe link) is op dit moment helaas niet mogelijk.

U ontvangt in de maand februari een brief van de Rotterdampas winkel over de mogelijkheid uw passen te verlengen zonder bezoek aan het gemeentehuis. U kunt verlengen door het overmaken van het bedrag met het betalingskenmerk zoals vermeld. Het in de brief geboden alternatief is alleen mogelijk als u hetzelfde aantal passen voor dezelfde personen wilt verlengen als u heeft gekocht in 2021.

Wilt u meer of minder passen bestellen voor 2022? Dan zijn deze te bestellen in het gemeentehuis in Nieuwerkerk aan den IJssel. U maakt hiervoor een afspraak via ons klantcontactcentrum (0180) 330 300.

Een Rotterdampas met reductie is alleen te verlengen in het gemeentehuis in Nieuwerkerk aan den IJssel. U maakt hiervoor een afspraak via ons klantcontactcentrum (0180) 330 300.

Afspraak maken

Hoe lang duurt het

U krijgt de pas normaal gesproken binnen vijf werkdagen thuisgestuurd, vanwege extreme drukte is dit helaas vertraagd tot eind maart. De jaargids en het seizoensmagazine krijgt u direct mee.