De rotterdampas is verkrijgbaar vanaf maandag 4 februari 2020 tot 1 januari 2021.  Deze pas is geldig van 1 maart 2020 tot 1 maart 2021.

  • De Rotterdampas is de leukste kortingspas van de regio Rotterdam
  • Met de pas krijg je gratis toegang of flinke korting bij meer dan 500 attracties
  • U kunt de pas kopen op www.rotterdampas.nl of op het gemeentehuis
  • Een Rotterdampas met reductie is alleen te verkrijgen in het gemeentehuis in Nieuwerkerk aan den IJssel

Hoeveel moet ik betalen

De kosten voor de Rotterdampas vindt u op de website www.rotterdampas.nl. Als u gebruik wilt maken van een reductietarief ga dan naar www.rotterdampas.nl/informatie of u hiervoor in aanmerking komt en wat u mee moet nemen.

Hoe werkt het

Als u naar het verkooppunt gaat (Rotterdampas winkel of gemeentehuis) om een Rotterdampas te kopen, wordt ter plekke een digitale foto van u gemaakt. Uw foto wordt op de Rotterdampas geprint, zodat in de nabije toekomst de pas simpel kan worden verlengd. U krijgt de Rotterdampas binnen enkele dagen thuisbezorgd en dus niet direct mee naar huis.

Wilt u ook een pas voor iemand anders kopen? Neem dan van hem/haar een (pas)foto mee of zet deze klaar op uw mobiele telefoon, dan wordt deze ingescand.

Wat moet ik doen

U kunt de pas voor het standaardtarief kopen op de website van Rotterdampas.nl of op het gemeentehuis. Heeft u al een Rotterdampas?  Dan ontvangt u in de maand februari een brief van de Rotterdampas winkel over de mogelijkheid tot online verlengen via de website van rotterdampas.nl

Rotterdampas aanvragen

Een Rotterdampas met reductie is alleen te verkrijgen in het gemeentehuis in Nieuwerkerk aan den IJssel. U maakt hiervoor een afspraak.

Afspraak maken

Hoe lang duurt het

U krijgt de pas binnen vijf werkdagen thuisgestuurd. De jaargids en het seizoensmagazine krijg je direct mee.