• De Rotterdampas is de leukste kortingspas van de regio Rotterdam
  • Met de pas krijg je gratis toegang of flinke korting bij meer dan 500 attracties
  • U kunt de pas bestellen op www.rotterdampas.nl
  • Een Rotterdampas met reductie is alleen te bestellen in het gemeentehuis, bel hiervoor met (0180) 330 300.

Het pasjaar 2024 loopt vanaf 1 maart 2024 tot 29 februari 2025.

Wat kost het?

De kosten voor de Rotterdampas vindt u op de website www.rotterdampas.nl

Reductietarief

Als u gebruik wilt maken van een reductietarief ga dan naar www.rotterdampas.nl/informatie en bekijk of u hiervoor in aanmerking komt en wat u mee moet nemen.

Wat moet ik doen?

Nieuwe Rotterdampas

U bestelt uw nieuwe pas voor het standaardtarief op de website van www.rotterdampas.nl.

De Rotterdampas tegen speciaal tarief is alleen te bestellen via de gemeente Zuidplas. Neem contact op met het klantcontactcentrum via (0180) 330 300.

Hoe werkt het?

Als u naar het verkooppunt gaat (Rotterdampas winkel of op afspraak naar het gemeentehuis) om een Rotterdampas te bestellen, wordt ter plekke een digitale foto van u gemaakt. Uw foto wordt op de Rotterdampas geprint, zodat in de nabije toekomst de pas simpel kan worden verlengd. Bij verkoop in de Rotterdampas winkel of via de website kunt u geen gebruik maken van een reductietarief. U krijgt de Rotterdampas binnen enkele dagen thuisbezorgd en dus niet direct mee naar huis.

Wilt u ook een pas voor iemand anders kopen? Neem dan van hem/haar een (pas)foto mee of zet deze klaar op uw mobiele telefoon, dan wordt deze gescand.

Hoe lang duurt het?

U krijgt de pas normaal gesproken binnen vijf werkdagen thuisgestuurd, De jaargids en het seizoensmagazine krijgt u direct mee.