De rotterdampas 2021 is verkrijgbaar vanaf maandag 1 februari 2021 tot 1 januari 2021. Deze pas is geldig van 1 maart 2021 tot 1 maart 2022.

  • De Rotterdampas is de leukste kortingspas van de regio Rotterdam
  • Met de pas krijg je gratis toegang of flinke korting bij meer dan 500 attracties
  • U kunt de pas bestellen op www.rotterdampas.nl
  • Een Rotterdampas met reductie is alleen te bestellen in het gemeentehuis, bel hiervoor met (0180) 330 300.

Hoeveel moet ik betalen

De kosten voor de Rotterdampas vindt u op de website www.rotterdampas.nl. Als u gebruik wilt maken van een reductietarief ga dan naar www.rotterdampas.nl/informatie en bekijk of u hiervoor in aanmerking komt en wat u mee moet nemen.

Hoe werkt het

Als u naar het verkooppunt gaat (Rotterdampas winkel of gemeentehuis) om een Rotterdampas te bestellen, wordt ter plekke een digitale foto van u gemaakt. Uw foto wordt op de Rotterdampas geprint, zodat in de nabije toekomst de pas simpel kan worden verlengd. Bij verkoop in de Rotterdampas winkel of via de website kunt u geen gebruik maken van een reductietarief. U krijgt de Rotterdampas binnen enkele dagen thuisbezorgd en dus niet direct mee naar huis.

Wilt u ook een pas voor iemand anders kopen? Neem dan van hem/haar een (pas)foto mee of zet deze klaar op uw mobiele telefoon, dan wordt deze gescand.

Wat moet ik doen

Nieuwe Rotterdampas

U bestelt uw nieuwe pas voor het standaardtarief op de website van www.rotterdampas.nl.

Komt u in aanmerking voor een reductietarief? Neem dan contact op met ons klantcontactcentrum via (0180) 330 300. Heeft u al een Rotterdampas van 2020?  Dan ontvangt u in de maand februari een brief van de Rotterdampas winkel over de mogelijkheid tot verlengen.

Rotterdampas aanvragen
 

Verlengen Rotterdampas

Heeft u al een Rotterdampas van het jaar 2020? Verlenging via www.rotterdampas.nl is op dit moment helaas niet mogelijk.

U ontvangt in de maand februari een brief van de Rotterdampas winkel over de mogelijkheid uw passen te verlengen zonder bezoek aan het gemeentehuis. U kunt verlengen door het overmaken van het bedrag met het betalingskenmerk zoals vermeld. Het in de brief  geboden alternatief is alleen mogelijk als u hetzelfde aantal passen voor dezelfde personen wilt verlengen als u heeft gekocht in 2020.

Wilt u meer of minder passen bestellen voor 2021? Dan zijn deze te bestellen in het gemeentehuis in Nieuwerkerk aan den IJssel. U maakt hiervoor een afspraak via ons klantcontactcentrum (0180) 330 300.

Een Rotterdampas met reductie is alleen te verlengen in het gemeentehuis in Nieuwerkerk aan den IJssel. U maakt hiervoor een afspraak via ons klantcontactcentrum (0180) 330 300.

Afspraak maken

Hoe lang duurt het

U krijgt de pas binnen vijf werkdagen thuisgestuurd. De jaargids en het seizoensmagazine krijgt u direct mee.