Onderhoud Burgemeester Boerstraat, De Lente en Het Hogeland

Vorig jaar konden omwonenden hun reactie geven op de plannen die wij hebben voor de Burgemeester Boerstraat, De Lente en Het Hogeland. In de Burgemeester Boerstraat vervangen we het asfalt voor nieuwe bestrating zoals in de rest van de straat. Langs de rijweg komen parkeervakken. We vernieuwen de voetpaden waar dat nodig is. Dit geldt ook voor het groen. Voor de afvoer van regenwater passen we nieuwe klimaatvriendelijke methodes toe. De 30-km zone verlengen we tot de kruising met de Eendrachtsweg. In het gebied van De Lente en Het Hogeland vernieuwen we alle bestrating en nodig we straat op waar dat nodig is. Daarnaast krijgt het groen een opknapbeurt. Ook vervangen we de riolering in alle drie de straten.

Definitief ontwerp

Op deze pagina kunt u het definitief ontwerp downloaden. Als u hier vragen over heeft, kunt u terecht bij een inloopspreekuur op:

  • woensdag 5 juni 2024 van 16.00 - 18.00 uur in het Hervormd Centrum aan de Dorpsstraat 170 in Zevenhuizen.

Planning

Als alles volgens planning verloopt, starten we in het najaar van 2024 met de werkzaamheden. Zo kunnen we de groenvoorzieningen gelijk in het voorjaar van 2025 aanplanten en is alles voor de zomer van 2025 klaar.

Meer informatie en contact

Heeft u een vraag over dit project? Neem dan contact op met projectleider Jack de Jong via (0180) 330 300 of jack.dejong@zuidplas.nl.