Aangepaste dienstverlening in verband met coronavirus

Om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan kunnen wij minder mensen ontvangen dan normaal in ons gemeentehuis. Hierdoor duurt het langer voordat u voor een afspraak aan onze balies terecht kunt.

De fysieke klantcontacten moeten wij beperken tot de hoogstnoodzakelijke producten, voor uw en onze veiligheid. Wanneer uw aanvraag geen spoed heeft vragen wij u om uw bezoek aan ons uit te stellen zodat wij de mensen met urgente vragen kunnen helpen. Wij rekenen hiervoor op uw begrip.

Voor veel producten kunt u online een afspraak maken en wij vragen u dan ook, wanneer producten digitaal beschikbaar zijn, om hier bij voorkeur gebruik van te maken.

Voor informatie over het coronavirus kijkt u op de pagina 'Coronavirus'. For information about the coronavirus in languages other than Dutch please go to the page www.government.nl.

Let op, kunt u om medische redenen geen mondkapje dragen? Geef dit dan door bij het maken van een afspraak, dan kunnen wij hier rekening mee houden. Voor uw en onze veiligheid, bedankt voor uw begrip.