Op nog geen half uurtje vanuit de steden Rotterdam, Den Haag, Utrecht vind je hier de Watertuin van de Zuidelijke Randstad. Een wereld van rust, ruimte en recreatie. Beleef Zuidplas samen met ons. Voor een uur, voor een avond, voor een weekend...of voor altijd. 

Buiten. Leven. Zuidplas

Vlakbij de wereldhaven Rotterdam, vlakbij het internationale Den Haag vind je een uniek stukje Nederland. Een plek waar dorpse kleinschaligheid het wint van de grote stad, waar wolkenkrabbers alleen aan de horizon bestaan en waar je volop rust en ruimte vindt.

Een plek waar ruim 40.000 mensen wonen, verdeeld over vier dorpen die stuk voor stuk uniek zijn en elk hun eigen sfeer ademen. Maar ook een plek waar de natuur ruim baan krijgt: langs de slingerende rivier de Rotte en de Hollandse IJssel, op en rondom de Zevenhuizerplas en roeibaan, en in de polders is het een paradijs voor weide- en watervogels.

Een plek waar je los kunt komen van de grotestadsmentaliteit. Een plek waar kinderen buiten nog ongestoord kind kunnen zijn.

Beleef de rust. Beleef de ruimte. Beleef de polder. Beleef het water. En vooral: beleef het beste van jezelf. Beleef Zuidplas!

naar Beleef Zuidplas.nl