Reconstructie Hazeveld, De Wielewaal

We knappen de openbare ruimte van Hazeveld en De Wielewaal op. Tijdens gesprekken met bewoners bleek dat de meningen over de inrichting van parkeren, spelen en groen in de openbare ruimte uiteen liepen. Daarom maakten we verschillende ontwerpen. In februari 2024 konden bewoners hun stem uitbrengen op hun favoriete ontwerp. Onderaan deze pagina is het Definitief Ontwerp te downloaden.

Eigentijds en toekomstgericht

Aanleiding voor het opknappen van de openbare ruimte aan het Hazenveld en De Wielewaal is de wens om de verharding, riolering en het openbaar groen te vervangen. Zodat de openbare ruimte eigentijds en toekomstgericht is. Ook koppelen we de afvoer van regenwater af van de gemengde riolering en brengen we een gescheiden stelsel aan.

Start werkzaamheden naar verwachting eind september 2024

Naar verwachting start de aannemer eind september 2024 met de werkzaamheden aan het riool en de bestrating en rond dit project in maart/april 2025 af. Van november 2024 tot ongeveer maart/april brengen zij nieuwe bomen en planten aan. Als bekend is wanneer de werkzaamheden precies starten, ontvangen alle bewoners van Hazeveld en De Wielewaal hier een brief over. Ook is de informatie over de werkzaamheden op dat moment te lezen op deze pagina.

Vragen of meer informatie

Voor al uw vragen of opmerkingen kunt u mailen naar de projectleider van de gemeente, Reza Ashrafpour via recon.zevenhuizen@zuidplas.nl.