Beleid, inkoop en aanbesteden

De gemeente Zuidplas is een integere en betrouwbare opdrachtgever die leveranciers, dienstverleners en aannemers eerlijke en gelijke kansen biedt. Dit beleid helpt de gemeente in het streven naar een rechtmatige en doelmatige inkoop praktijk.

U wilt als ondernemer graag bij de gemeente Zuidplas in aanmerking komen voor een opdracht. Wat kunt u doen?

In aanmerking komen voor opdrachten van de gemeente

  • Stel uzelf op de hoogte van het 'Beleid inkoop en aanbesteding' van de gemeente Zuidplas. U weet dan wat u kunt verwachten
  • De gemeente Zuidplas is door lokaal inkoopbeleid en Europese regelgeving verplicht leveringen, diensten en werken aan te besteden (van rotondes tot externe adviseurs). Er is verschil tussen onderhandse aanbestedingen, meervoudige onderhandse aanbestedingen en Nationale of Europese aanbestedingen
  • Neem contact op met de gemeente om voor een eventuele volgende offerteronde. U kunt de afdelingen bereiken per mail via het algemene e-mailadres gemeente@zuidplas.nl of via (0180) 330 300.
  • Meld u aan bij de website www.tenderned.nl. Wanneer u daarbij aangeeft in welke opdrachten u geïnteresseerd bent, houdt het systeem u op de hoogte van de nationale en Europese aanbestedingen van bijvoorbeeld de gemeente Zuidplas.
  • Gemeente Zuidplas stimuleert de lokale economie. Bij onderhandse opdrachten maken wij gebruik van de lokale groslijst. Meld u aan voor de groslijst van gemeente Zuidplas via de pagina 'Ondernemen'.