Verkeersveiligheid is een belangrijk punt voor de gemeente Zuidplas. De komende tijd brengen we de risicovolle verkeersituaties in heel Zuidplas in kaart.

Dit is een onderzoek waarbij u als inwoner van Nieuwerkerk aan den IJssel op een online kaart kunt aangeven welke punten u in uw omgeving als verkeersonveilig ervaart en waarom.

Rijden de auto’s te hard, is er een onduidelijke voorrangsituatie? Laat uw stem horen en geef uw persoonlijke top 3 van verkeersonveilige locaties aan ons door.

Enquête verkeersveiligheid

U kunt deze enquête tot 19 januari 2020 invullen. Deze enquête vult u anoniem in, wij vragen u niet om persoonsgegevens.

Enquête verkeersveiligheid

Resultaten verkeersveiligheid enquêtes

De resultaten van de reeds uitgevoerde enquêtes zijn hier te bekijken of downloaden.

Afgelopen zomer vulden inwoners van Zevenhuizen de enquête in. Aan de hand van de uitkomsten wordt nu gewerkt aan een voorlopig ontwerp voor de kruisingen:

Burgemeester Klinkhamerweg - Noordelijke Dwarsweg en Burgemeester Klinkhamerweg - Opril. Deze voorlopige ontwerpen worden begin 2020 aan de inwoners voorgelegd.

De resultaten van de enquêtes van Moordrecht, Moerkapelle en Nieuwerkerk aan den IJssel worden in het voorjaar van 2020 verwerkt in een plan van aanpak. 

Meer informatie of vragen

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over dit onderzoek, neem dan contact op via vakgroepverkeer@zuidplas.nl.

Te downloaden bestand(en)