Per 1 januari 2020 bestaat de gemeente Zuidplas 10 jaar. Om dat te vieren heeft de gemeente aan inwoners, maatschappelijke organisaties en verenigingen gevraagd om leuke initiatieven in te dienen. Op deze pagina vindt u een verslag van de initiatieven welke zijn geweest.

Terugblik BRAVO! Winterwandeling

Dit jaar stond de winterwandeling in het teken van het 10-jarig bestaan van de gemeente Zuidplas. Een wandeling voor alle leeftijden met als hoofddoel het verbinden van de dorpen in de gemeente Zuidplas. Doordat we de routes voor iedereen haalbaar wilden houden zijn we uitgegaan van de kortste route die de dorpen aan elkaar verbindt. Door de leuke tussenstops en verrassingen onderweg hebben we er hopelijk voor gezorgd dat u als wandelaar zich geen moment heeft verveeld en dat u heeft kunnen genieten van al het moois wat Zuidplas te bieden heeft.

Wat een geluk hebben we gehad met het weer, het was ons waarschijnlijk gegund of. Naast het weer hebben ook vele mensen ons geholpen om deze dag tot een groot succes te maken. Deze organisaties willen we hier nog extra bedanken.

Stichting de Steenovens, wat fijn dat we hier mochten starten en dat jullie de accommodatie tot onze beschikking hadden gesteld. Ook grote dank aan Stichting Evenement die als vrijwilligers hebben meegeholpen deze dag. Toen we de tocht vervolgde heeft Theeschenkerij Korenaer van ASVZ. bij de molen de koeken voor u verzorgd.

In Moordrecht aangekomen heeft Renate, van Het Fotomoment, foto’s gemaakt voor het thuisfront om te laten zien dat u sportief bezig bent geweest. Ook de dorpshuizen Swanla en Op Moer hebben ervoor gezorgd dat onze honger werd gestild. We hebben dan ook veel complimenten ontvangen over de verzorging tijdens deze tocht. Dan niet te vergeten de sfeermakers van Shantykoor de Moordtzangers. Al met al een mooie samenwerking tussen de gemeente Zuidplas, Sportstichting Zuidplas en de vele verschillende partijen.

De wandeltocht heeft mooie beelden opgeleverd, zo heeft één wandelaar uit ons midden, Hans Korbee, foto’s geschoten. Deze kunt u in het online fotoalbum 'Bravo Zuidplas Winterwandeling'.
De foto’s van Het Fotomoment zijn ook online te bekijken via 'BRAVO! Winterwandeling'.

Evalutatie

Om ook volgend jaar weer aan de wensen en behoefte te voldoen, willen we u vragen om een evaluatie in te vullen. U helpt ons hier heel erg mee.

Evaluatie BRAVO! Winterwandeling

Berichten in de media