Bij supermarkten in Moordrecht, Zevenhuizen en Moerkapelle houden politiemedewerkers van het Team Waddinxveen-Zuidplas een spreekuur. 

  • Dinsdagmiddag van 12.00 tot 15.00 uur een politiemedewerker bij de Jumbo aan de Dorpsstraat in Zevenhuizen
  • Woensdagochtend van 9.00 tot 12.00 uur bij de AH aan De Smidse in Moordrecht
  • Donderdagmiddag van 13.00 tot 16.00 uur bij de Plus aan de Dorpsstraat in Moerkapelle

Afspraak maken of vragen

Iedereen die vragen heeft over het politiewerk of bijvoorbeeld melding wil doen van niet spoedeisende zaken, kan terecht op het spreekuur. Aangifte doen tijdens een dergelijk spreekuur is niet mogelijk, wel kan ter plaatse een afspraak worden gemaakt.

Aangifte op locatie

De derde actie die het team in gang heeft gezet, is dat medewerkers van het team naar iemand toegaan om een aangifte op te nemen, in plaats van dat deze mensen naar een politiebureau moeten komen. Denk daarbij aan oudere mensen die moeilijk ter been zijn, of aan de eigenaar van een eenmanszaak die tijdens onze openingstijden niet weg kan uit zijn zaak. Deze aangiftes gebeuren op afspraak.

Chat via Whatsapp

Het team is sinds enkele weken ook bereikbaar via Whatsapp op nummer 06 18 15 98 12. Op kantoordagen kan iedereen die in het werkgebied van het team woont, tussen 08.30 en 17.00 uur vragen stellen. De eerste ervaringen met de chat zijn positief.