Unieke Beach Bios op 8 september (09-07-2018)

Verlopen op 09-09-2018.

Nederlands eerste onderwaterbioscoopfilm Vele gezichten van de Zevenhuizerplas is zaterdagavond 8 september te bewonderen op het strand aan de Zevenhuizerplas.

Zittend met je voeten in het zand kun je genieten van de magische onderwaterwereld op het scherm. Voorafgaand aan de film neemt boswachter Dick je mee op natuurexcursie, zorgt restaurant De Strandgaper voor een hapje en een drankje en kunnen de kinderen marshmallows roosteren. Zodra het donker wordt, start de film. Na afloop kun je napraten tijdens een Meet & Greet met de filmcrew.

Kaarten

De Beach Bios, georganiseerd door gemeente Zuidplas en Recreatieschap Rottemeren samen, kost € 2,50 voor kinderen tot en met 12 jaar en € 5,= voor iedereen vanaf 13 jaar, inclusief een welkomstdrankje. Kaarten zijn te bestellen op www.facebook.com/zuidplasgg.

De film Vele gezichten van de Zevenhuizerplas, geregisseerd door Robert Hughan van Goofy Aqua Video Images, was eerder te zien op het Wildlife Film Festival in Rotterdam, het grootste natuurfilmfestival van Nederland. 

Programma

De Beach Bios is een heerlijke, ontspannen familiebelevenis aan de Zevenhuizerplas met:

  • 19.30 uur: start natuurexcursie 
  • 20.30 uur: inloop met drankje, hapje en marshmellows roosteren, uitleg over bijen door imker Liesbeth de Frel 
  • 21.00 uur: inleiding door wethouder Daan de Haas
  • 21.15 uur: Start film Vele gezichten van de Zevenhuizerplas
  • 22.00 uur: Meet & Greet met regisseur Robert Hughan en filmcrew
  • 22.30 uur: Einde 

Locatie

  • Strand bij Restaurant De Strandgaper, Strandweg 1 in Zevenhuizen

Laat de dagelijkse hectiek een avondje thuis, doe je strand-outfit aan en ontdek (samen met je kids) de magische onderwaterwereld van de Zevenhuizerplas. Oh ja, en parkeren is er gratis!

Pagina opties

Wat vindt u van deze pagina?