Maandag 2 oktober theatervoorstelling: Dat schiet lekker op zo! (06-09-2017)

Verlopen op 03-10-2017.

Afgelopen februari heeft Sport & Bewegen Zuidplas een mini theatervoorstelling georganiseerd om inzicht te geven in wat Positief Coachen betekent, hoe men een Positief Klimaat creëert en wat de valkuilen hierbij zijn.

Na afloop van de voorstelling hebben wij vele positieve signalen ontvangen en werd meerdere malen gevraagd om de voorstelling te herhalen, maar dan voor de gehele vereniging. "Het moet niet alleen bij het bestuur gaan leven maar deze positieve lijn moet worden doorgezet naar trainers, leden en ouders".

Het team Sport en Bewegen Zuidplas en Sportief Capelle bieden jullie daarom nogmaals een voorstelling aan van ‘Dat schiet lekker op zo’. Het is een voorstelling die wordt gegeven door Positief Coachen (www.positiefcoachen.nl/voor-sportclubs).

Wil jij met jouw vereniging hier ook op inzetten? Kom dan met een afvaardiging van jouw verenging naar de voorstelling bij het sportcongres! Neem ouders, vrijwilligers, sporters en bestuursleden mee die bepalend zijn binnen de club en kom op een leuke manier in aanraking met dit fenomeen dat bij steeds meer sportclubs, bonden, maar ook bij scholen en bedrijven een grote impact maakt.

Al ervaring met dit project? Kom dan met nieuwe vrijwilligers of (ouders van) leden en laat ze kennismaken met Positief Coachen op een manier die ze niet zullen vergeten!

Aanmelden

Deelname is kosteloos. Wel is aanmelden noodzakelijk vóór 25 september

Aanmelden

Programma maandag 2 oktober

  • 18.30 - 19.00 - Inloop met buffet
  • 19.00 - 19.10 - Opening
  • 19.10 - 20.25 - Voorstelling ‘Dat schiet lekker op zo!’ van Positief Coachen
  • 21.00 - 22.00 - Netwerkborrel

Locatie

Sporthal Kleine Vink
Steenbakkerij 2, 2913 LJ  Nieuwerkerk aan den IJssel

Tot maandag 2 oktober! We maken er met elkaar een inspirerende avond van.

Te downloaden:

Pagina opties

Wat vindt u van deze pagina?