Laat vandaag je stem horen (19-03-2018)

Verlopen op 22-03-2018.
Zuidplas, vandaag zijn de verkiezingen

Vandaag zijn de gemeenteraadsverkiezingen. Dit is hét moment om je stem te laten horen, hét moment voor elke inwoner van Zuidplas van 18 jaar of ouder om te bepalen wie er in de gemeenteraad komen.

Gemeenteraadsleden vertegenwoordigen u als inwoner van Zuidplas. Met uw stem kunt u dus invloed uitoefenen op wat er in Zuidplas gebeurt.

De gemeenteraad bepaalt wat er lokaal moet gebeuren. Of het nu gaat om huisvesting, duurzaamheid, horeca, sport of veiligheid; de gemeenteraad heeft er mee te maken. Stem vandaag!

Waar kunt u stemmen

Op uw stempas staat vermeld welk stembureau bij u in de buurt ligt. Voor een compleet overzicht van alle stemlocaties in Zuidplas kijkt u op www.zuidplas.nl/stembureaus [link niet langer actief].

Stemadvies nodig

Bent u op zoek naar stemadvies, nog geen idee op wie u gaat stemmen of met welke van de partijen u de meeste overeenkomsten heeft? Ga dan naar www.zuidplas.stemwijzer.nl. De StemWijzer bevat voor Zuidplas 29 stellingen die kunnen worden beantwoord met ‘eens’, ‘oneens’ of ‘geen van beide’. 

De StemWijzer behandelt de belangrijkste verkiezingsthema’s die spelen in Zuidplas zoals wonen, werken en participatie. Na het beantwoorden van de stellingen krijgt u te zien met welke van de partijen u de meeste overeenkomsten heeft. 

Meer informatie

Voor meer informatie over de verkiezingen kijkt u op www.zuidplas.nl/verkiezingen [link niet langer actief]. Hier vindt u alle beschikbare informatie overzichtelijk terug. 

Pagina opties

Wat vindt u van deze pagina?