Laat je stem horen op 21 maart (16-02-2018)

Zuidplas, nog 33 dagen tot de verkiezingen

De gemeenteraadsverkiezingen komen eraan. Woensdag 21 maart is hét moment om je stem te laten horen, hét moment voor elke inwoner van Zuidplas van 18 jaar of ouder om te bepalen wie er in de gemeenteraad komen.

Gemeenteraadsleden vertegenwoordigen u als inwoner van Zuidplas. Met uw stem kunt u dus invloed uitoefenen op wat er in Zuidplas gebeurt.

De gemeenteraad bepaalt wat er lokaal moet gebeuren. Of het nu gaat om huisvesting, duurzaamheid, horeca, sport of veiligheid; de gemeenteraad heeft er mee te maken. Stem ook op 21 maart 2018!

Stemadvies nodig

Bent u op zoek naar stemadvies, nog geen idee op wie u gaat stemmen of met welke van de partijen u de meeste overeenkomsten heeft? Ga dan naar www.zuidplas.stemwijzer.nl. De StemWijzer bevat voor Zuidplas 29 stellingen die kunnen worden beantwoord met ‘eens’, ‘oneens’ of ‘geen van beide’. 

De StemWijzer behandelt de belangrijkste verkiezingsthema’s die spelen in Zuidplas zoals wonen, werken en participatie. Na het beantwoorden van de stellingen krijgt u te zien met welke van de partijen u de meeste overeenkomsten heeft. 

Meer informatie

Voor meer informatie over de verkiezingen op 21 maart kijkt u op www.zuidplas.nl/verkiezingen. Hier vindt u alle beschikbare informatie overzichtelijk terug. 

Pagina opties

Wat vindt u van deze pagina?