Het Klant Contact Centrum verhuist naar de overkant (13-12-2017)

Het Klant Contact Centrum verhuist naar de overkant

De gemeente Zuidplas verplaatst de balies van het Klant Contact Centrum (KCC) tijdelijk naar de overkant van de straat. U kunt vanaf maandag 18 december terecht op Raadhuisplein 2 voor algemene informatie, Burgerzaken, Wmo, IJSSELgemeenten en het servicepunt van de Politie. De reden van de verhuizing is de geplande nieuwbouw van het gemeentehuis. Wanneer deze gerealiseerd is, gaan we weer naar het oude adres.

Voor de deur parkeren

De nieuwe locatie is niet ver verwijderd van het gemeentehuis en is goed bereikbaar. Wanneer u op de parkeerplaats staat, met uw rug naar het gemeentehuis, ziet u aan de rechterkant de nieuwe locatie. Als u met de auto bent gekomen, parkeert u deze op het Raadhuisplein. Voor bezoekers met een gehandicaptenkaart is daar een aparte parkeerplek gereserveerd. Vanaf de parkeerplaats gaat u via het (nieuwe) zebrapad naar onze nieuwe locatie.

Maak een afspraak

Wilt u iets aanvragen of regelen bij Burgerzaken? Maak dan een afspraak! U bent dan altijd direct aan de beurt. Een afspraak is eenvoudig te maken op de website van de gemeente Zuidplas: www.zuidplas.nl/afspraakmaken. Bellen kan natuurlijk ook: (0180) 330 300.

Komt u alleen uw nieuwe reisdocument of rijbewijs ophalen? Dan kunt u gewoon binnenlopen en melden bij de receptie. Voor het afhalen van deze documenten hoeft u geen afspraak te maken.

Betaal met uw PIN-pas

Zijn er kosten verbonden aan het product of dienst dat u wilt aanvragen of regelen? Dan rekenen we graag meteen met u af. Wij verzoeken u te betalen met de PIN.

Vrijdag 15 december: gewijzigde openingstijden

Op vrijdag 15 december zijn de openingstijden aangepast. Het Servicepunt van de politie is die dag gesloten. U kunt nog wel reisdocumenten en rijbewijzen aanvragen en afhalen tot 12.00 uur. Voor algemene vragen kunt u vrijdag 15 december de hele dag bij de receptie terecht (tot 17.00 uur). Voor de actuele openingstijden van Burgerzaken, Wmo, IJSsselgemeenten en het Servicepunt van de politie verwijzen we graag naar www.zuidplas.nl/contact.

Pagina opties

beoordeel deze pagina