Dienstverlening Zuidplas nu ook via WhatsApp (24-10-2016)

Verlopen op 23-08-2018.
Dienstverlening Zuidplas nu ook via WhatsApp

De gemeente Zuidplas is nu ook via WhatsApp bereikbaar. Inwoners of ondernemers die een vraag of een opmerking willen doorgeven kunnen contact opnemen via het WhatsApp-nummer 06 51 96 46 99. 

Naast brief, telefoon, e-mail en publieksbalie was het al mogelijk om contact op te nemen via Facebook en Twitter. Met de toevoeging van WhatsApp wil Zuidplas inspelen op de behoefte van inwoners om digitaal in contact te komen met de gemeente op de manier die hen het beste past.


Wat is WhatsApp?

WhatsApp is een gratis App voor uw mobiele telefoon waarmee gratis berichten verstuurd en ontvangen kunnen worden. U kunt ook simpel foto's, video's en geluidsopnames sturen.

Hoe werkt het?

Stuur uw vraag of opmerking via WhatsApp naar nummer 06 51 96 46 99. Tijdens kantooruren beantwoorden we uw vragen zo snel mogelijk. Bij complexe vragen nemen we mogelijk op een andere manier contact met u op.

Het is niet mogelijk om dit nummer te bellen of sms’en. Wij beantwoorden alleen individuele WhatsApp-gesprekken en versturen geen privacygevoelige informatie via WhatsApp.

Waarom WhatsApp?

We willen u snel en simpel een antwoord geven op uw vragen of opmerkingen. WhatsApp is laagdrempelig en gebruiksvriendelijk. Het is eenvoudig om met de tekst een afbeelding mee te sturen. Op deze manier kunnen inwoners en ondernemers gemakkelijk een vraag of opmerking stellen.

Bijna 10 miljoen Nederlanders hebben WhatsApp geïnstalleerd om hun smartphone. Het is een communicatiekanaal waar veel gebruik van wordt gemaakt. Als gemeente willen we aansluiten bij de communicatiekanalen die inwoners en ondernemers gebruiken.


Bekijk hier de actuele nieuwsberichten

Pagina opties

Wat vindt u van deze pagina?