Nieuws

 • Informatiebijeenkomst: Veiligheid

  Informatiebijeenkomst: Veiligheid

  De gemeente wil graag dat geïnteresseerden ook meepraten op informatieavonden.

  Lees verder
 • Zuidplas hart-veilig

  Zuidplas hart-veilig

  Deze maand worden de laatste AED’s geplaatst en is de gemeente Zuidplas een hart-veilige gemeente. Een actief oproepsysteem, veel burgerhulpverleners en 22 AED’s die dag en nacht bereikbaar zijn zorgen ervoor dat een slachtoffer met een hartstilstand binnen 6 minuten de juiste hulp krijgt.

  Lees verder
 • Fietsverlichting en reflectie op een fiets: wat zijn de regels?

  Laat je zien in het donker en zet je fietsverlichting aan. Als fietser moet je in het donker en bij slecht zicht goed werkende, niet knipperende voor- en achterlichten voeren.

  Lees verder
 • Geheimhouding persoonsgegevens

  Geheimhouding persoonsgegevens

  Zuidplas maakt gebruik van de basisregistratie personen (BRP) voor de bevolkingsadministratie. Hierin zijn de gegevens opgenomen van iedere inwoner binnen de gemeente Zuidplas. 

  Lees verder
 • Periodieke controle van het gasnet door Stedin

  Periodieke controle van het gasnet door Stedin

  Netbeheerder Stedin controleert de komende maanden een deel van het gasnet om de veiligheid en betrouwbaarheid van het gasnet optimaal te houden. Controleurs van Stedin lopen het gasleidingnetwerk letterlijk meter voor meter na.

  Lees verder
 • Raadsvergaderingen tijdelijk naar Thorbecke

  Raadsvergaderingen tijdelijk naar Thorbecke

  Tijdens de nieuwbouw van het gemeentehuis vergadert de raad in het Thorbecke aan de Kamerlingh Onnesstraat 4 in Nieuwerkerk aan den IJssel. De school stelt haar aula en een aantal lokalen ter beschikking voor vergaderingen en overleg.

  U bent van harte welkom de vergaderingen bij te wonen. Er is voldoende ruimte voor publiek aanwezig.

  Lees verder
 • Publieksbalies tijdelijk aan het Raadhuisplein 2

  Publieksbalies verplaatst naar Raadhuisplein 2

  Tijdens de nieuwbouw van het gemeentehuis is het Klant Contact Centrum (KCC) van de gemeente tijdelijk verhuisd naar de overkant van het Raadhuisplein. U vindt de balies van Burgerzaken, Wmo, IJsselgemeenten en het servicepunt van Politie tot de oplevering van het nieuwe gemeentehuis nu op Raadhuisplein 2.

  Lees verder
 • Trouwlocatie gemeente tijdelijk verplaatst

  Tijdelijke trouwlocatie Zuidplas - Hit eten en drinken

  Heeft u trouwplannen of wilt u een geregistreerd partnerschap aangaan? Dan bent u tijdens de nieuwbouw van het gemeentehuis van harte welkom bij Hit - eten en drinken, bij Golfbaan Hitland in Nieuwerkerk aan de IJssel.

  Lees verder
Archief

Pagina opties

Wat vindt u van deze pagina?