Nieuws

 • Nieuwjaarsbijeenkomst en afscheid burgemeester Gert-Jan Kats

  Nieuwjaarsbijeenkomst en afscheid burgemeester Gert-Jan Kats

  Graag nodigen wij u uit voor de nieuwjaarsbijeenkomst, waarin u ook afscheid kunt nemen van Gert-Jan Kats als burgemeester van de gemeente Zuidplas. Hij is benoemd als burgemeester van de gemeente Veenendaal.

  Lees verder
 • Servaas Stoop waarnemend burgemeester Zuidplas

  De commissaris van de Koning in Zuid-Holland, Jaap Smit, benoemt met ingang van 10 januari 2019 de heer S. (Servaas) Stoop tot waarnemend burgemeester van de gemeente Zuidplas.

  Lees verder
 • Bedrijventoer: College op bedrijfsbezoek bij Van Hessen

  Bedrijventoer: College op bedrijfsbezoek bij Van Hessen

  Op 4 december ging het college van Zuidplas op bedrijfsbezoek bij Van Hessen in Nieuwerkerk a/d IJssel. Tijdens het bezoek werden ervaringen uitgewisseld en zijn de mogelijkheden verkend om de ambities van elkaar te versterken.

  Lees verder
 • Raadsvergadering 18 december

  Raadsvergadering 18 december

  Na de opening van de gemeenteraadsvergadering komt het spreekrecht aan de orde. Iedereen, dus ook u als inwoner of ondernemer, mag gebruik maken van het spreekrecht.

  Lees verder
 • Nominaties OndernemersPrijs 2019

  Nominaties OndernemersPrijs 2019

  Van Blitterswijk Eco-Mobiliteit uit Moordrecht is samen met nog acht andere MKB-bedrijven genomineerd voor de OndernemersPrijs Midden Holland. Wethouder Jan Willem Schuurman feliciteerde directeur Wouter van Blitterswijk persoonlijk met de nominatie.

  Lees verder
 • Enthousiaste voorzitters stembureau gezocht

  Op woensdag 20 maart 2019 en donderdag 23 mei 2019 mogen de inwoners van Zuidplas weer stemmen. Wij zoeken voor onze stembureaus enthousiaste en flexibele mensen die opgeleid willen worden als stembureauvoorzitter.

  Lees verder
 • Gemeentesecretaris Zuidplas

  Gemeentesecretaris Zuidplas

  Het college van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Zuidplas heeft besloten Richard Heijdra (38) per 1 februari 2019 aan te stellen als gemeentesecretaris. Deze aanstelling komt na een zorgvuldig gevoerde procedure. De heer Heijdra volgt waarnemend gemeentesecretaris Bert Kandel op.

  Lees verder
 • Gert-Jan Kats benoemd als nieuwe burgemeester van de Veenendaal

  Gert-Jan Kats voorgedragen als nieuwe burgemeester van Veenendaal

  Gert-Jan Kats is benoemd als de nieuwe burgemeester van de gemeente Veenendaal. Op 10 januari wordt hij geïnstalleerd. Op dit moment is de heer Kats burgemeester van Zuidplas.

  Lees verder
 • Collectieve ziektekostenverzekering voor minima en mensen met meerkosten

  Collectieve ziektekostenverzekering voor minima en mensen met meerkosten

  Heeft u een laag inkomen en/of meerkosten in verband met een chronische ziekte of beperking en wilt u tegen redelijke kosten uitgebreid verzekerd zijn?

  Lees verder
 • ‘Ik Val Op’ krijttekeningen bij de fietsenstalling NS Station

  Vanaf deze of volgende week kunt u ze ook in Zuidplas vinden bij fietsenstalling van het treinstation.

  Lees verder
 • Raadsvergaderingen tijdelijk naar Thorbecke

  Raadsvergaderingen tijdelijk naar Thorbecke

  Tijdens de nieuwbouw van het gemeentehuis vergadert de raad in het Thorbecke aan de Kamerlingh Onnesstraat 4 in Nieuwerkerk aan den IJssel. De school stelt haar aula en een aantal lokalen ter beschikking voor vergaderingen en overleg.

  U bent van harte welkom de vergaderingen bij te wonen. Er is voldoende ruimte voor publiek aanwezig.

  Lees verder
 • Publieksbalies tijdelijk aan het Raadhuisplein 2

  Publieksbalies verplaatst naar Raadhuisplein 2

  Tijdens de nieuwbouw van het gemeentehuis is het Klant Contact Centrum (KCC) van de gemeente tijdelijk verhuisd naar de overkant van het Raadhuisplein. U vindt de balies van Burgerzaken, Wmo, IJsselgemeenten en het servicepunt van Politie tot de oplevering van het nieuwe gemeentehuis nu op Raadhuisplein 2.

  Lees verder
 • Trouwlocatie gemeente tijdelijk verplaatst

  Tijdelijke trouwlocatie Zuidplas - Hit eten en drinken

  Heeft u trouwplannen of wilt u een geregistreerd partnerschap aangaan? Dan bent u tijdens de nieuwbouw van het gemeentehuis van harte welkom bij Hit - eten en drinken, bij Golfbaan Hitland in Nieuwerkerk aan de IJssel.

  Lees verder
Archief

Pagina opties

Wat vindt u van deze pagina?