Nieuws

 • Gemeentesecretaris Zuidplas

  Gemeentesecretaris Zuidplas

  Het college van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Zuidplas heeft besloten Richard Heijdra (38) per 1 februari 2019 aan te stellen als gemeentesecretaris. Deze aanstelling komt na een zorgvuldig gevoerde procedure. De heer Heijdra volgt waarnemend gemeentesecretaris Bert Kandel op.

  Lees verder
 • Collectieve ziektekostenverzekering voor minima en mensen met meerkosten

  Collectieve ziektekostenverzekering voor minima en mensen met meerkosten

  Heeft u een laag inkomen en/of meerkosten in verband met een chronische ziekte of beperking en wilt u tegen redelijke kosten uitgebreid verzekerd zijn?

  Lees verder
 • Raadsvergaderingen tijdelijk naar Thorbecke

  Raadsvergaderingen tijdelijk naar Thorbecke

  Tijdens de nieuwbouw van het gemeentehuis vergadert de raad in het Thorbecke aan de Kamerlingh Onnesstraat 4 in Nieuwerkerk aan den IJssel. De school stelt haar aula en een aantal lokalen ter beschikking voor vergaderingen en overleg.

  U bent van harte welkom de vergaderingen bij te wonen. Er is voldoende ruimte voor publiek aanwezig.

  Lees verder
 • Publieksbalies tijdelijk aan het Raadhuisplein 2

  Publieksbalies verplaatst naar Raadhuisplein 2

  Tijdens de nieuwbouw van het gemeentehuis is het Klant Contact Centrum (KCC) van de gemeente tijdelijk verhuisd naar de overkant van het Raadhuisplein. U vindt de balies van Burgerzaken, Wmo, IJsselgemeenten en het servicepunt van Politie tot de oplevering van het nieuwe gemeentehuis nu op Raadhuisplein 2.

  Lees verder
 • Trouwlocatie gemeente tijdelijk verplaatst

  Tijdelijke trouwlocatie Zuidplas - Hit eten en drinken

  Heeft u trouwplannen of wilt u een geregistreerd partnerschap aangaan? Dan bent u tijdens de nieuwbouw van het gemeentehuis van harte welkom bij Hit - eten en drinken, bij Golfbaan Hitland in Nieuwerkerk aan de IJssel.

  Lees verder
Archief

Pagina opties

Wat vindt u van deze pagina?