innovatiefonds Zuidplas 2017

innovatiefonds Zuidplas 2017

Ook in 2017 heeft u de mogelijkheid om een Topidee voor Zuidplas in te dienen. Totaal is er ruim een ton te verdelen. De bijdragen zijn bedoeld om initiatiefnemers met kleine en grote topideeën op weg te helpen, te stimuleren en om uit te groeien tot duurzame, sociale projecten.

Hier vind je alle informatie over het aanmelden van je topidee, de voorwaarden, het proces en de commissie die je topidee beoordeelt. Bij een positieve beoordeling mag je jouw topidee direct uitwerken!

In het voorjaar van 2016 is het Innovatiefonds van gemeente Zuidplas gestart. Het Innovatiefonds Zuidplas is er voor inwoners van de gemeente Zuidplas en de hier gevestigde maatschappelijke partners en bedrijven die een topidee hebben voor de samenleving.

De beoordelingscommissie met betrokken burgers adviseert het college van burgemeester en wethouders over de ingediende verzoeken.
 

WIE HEEFT EEN TOPIDEE VOOR ZUIDPLAS?

Het Innovatiefonds Zuidplas is er voor inwoners van de gemeente Zuidplas en de hier gevestigde maatschappelijke partners en bedrijven die een topidee hebben vóór de samenleving. Bekijk hier de video van het Innovatiefonds

Stuur ons je topidee!

Pagina opties

beoordeel deze pagina