Op 10 januari 2022 is Dijkshoorn Infra BV gestart met de reconstructie van de Noordelijke Dwarsweg in Zevenhuizen.

Werkzaamheden

De Noordelijke Dwarsweg krijgt een nieuwe inrichting, vanaf de aansluiting Burgemeester Klinkhamerweg tot aan de komgrens nabij de Knibbelweg. De aannemer vervangt het asfalt en maakt de weg veiliger, met onder andere snelheidsremmers en fietssuggestiestroken. Daarnaast komen er nieuwe bomen en planten in plaats van het huidige groen. 

Bekijk op Youtube een impressie van de nieuwe situatie: www.youtube.com. Het definitieve ontwerp bestaat uit twee delen:

Planning

Naar verwachting zijn alle werkzaamheden op 17 juni 2022 afgerond. Dit is helaas later dan gepland. In deze brief 'Noordelijke Dwarsweg - bewonersbrief aannemer 26 april 2022' van de aannemer leest u waarom de planning is gewijzigd, hoe de nieuwe planning eruitziet en wat de aannemer nog gaat doen.

Bereikbaarheid

Tijdens het werk is de hele Noordelijke Dwarsweg afgesloten voor doorgaand verkeer, dat wordt omgeleid via de Zuidplasweg, Zuidelijke Dwarsweg en de Knibbelweg. De busmaatschappij heft haar haltes in het projectgebied tijdelijk op. In plaats daarvan komt er een halte op de parkeerplaats bij het Nijverheidscentrum. Alle woningen en ondernemingen blijven te voet altijd bereikbaar. De nood- en hulpdiensten zijn geïnformeerd.

Lees voor meer informatie hier de brief van de aannemer 'Noordelijke Dwarsweg - startbrief aannemer'.

Vragen of meer informatie

Heeft u vragen over de werkzaamheden op de Noordelijke Dwarsweg? Neem dan contact op met :

Heeft u een algemene vraag over dit project? Neem dan contact op met: