Burgemeester Peter Oskam van Capelle aan den IJssel heeft op zondag 3 oktober Nieuwerkerker Mike Gallagher een Koninklijke Onderscheiding uitgereikt. 

De heer M.J. Gallagher is benoemd tot lid in de Orde van Oranje-Nassau.

Burgemeester Oskam was aanwezig om de wisseltrofee uit te reiken op het 10de Futureproof Capels Senior Open. Voor de overhandiging van de wisseltrofee benadrukte hij hoe de golfsport kan bijdragen aan gezond ouder worden en bedankte alle deelnemers voor hun inschrijving en deelname. Achter de organisatie van zo’n toernooi gaan altijd vrijwilligers schuil en bij dit toernooi is dat vooral Mike Gallagher. Van 1993-2002 was hij betrokken bij Golfclub Hitland en de oprichting daarvan. Vanaf 2002 tot heden zet hij zich in voor Golfclub Capelle. Hij is de drijvende kracht achter dit toernooi en weet vele mede organisatoren te motiveren er een groot succes van te maken. Het is een geweldige prestatie om zo’n toernooi op de kaart te kunnen zetten.

 "Het is mooi te zien dat er mensen zijn die zich zo inzetten voor de golfsport en een toernooi organiseren dat 10 jaar later is uitgegroeid tot wat het nu is. Meer dan 300 deelnemers uit alle windstreken van het land", aldus burgemeester Oskam.

de heer Gallagher geflankeerd door zijn echtgenote Greet en burgemeester Oskam
de heer Gallagher geflankeerd door zijn echtgenote Greet en burgemeester Oskam