Economische Zaken

Wist u dat er in Zuidplas bijna 2.000 ondernemers en 2.200 zzp’ers actief zijn? En dat Zuidplas de vijfde gemeente in Nederland is als het gaat om glastuinbouw?

In Zuidplas is het goed ondernemen. De uitstekende ligging en bereikbaarheid, moderne bedrijventerreinen, uitgebreide mogelijkheden voor recreatieve ondernemers, het diverse aanbod van winkelvoorzieningen in de verschillende kernen, innovatieve mkb’ers, social enterprises en een bovengemiddelde werkgelegenheidsgroei. 

Voor ondersteuning of advies kunt u contact opnemen met het team Economie.

Team Economie

Team Economie werkt vanuit persoonlijk contact tussen ondernemer. De accountmanagers richten zich op de advisering en begeleiding van iedere ondernemer met verbouw-, verplaats- of vestigingsplannen, van intake tot opening.

Het economisch beleid focust zich onder meer op het investeren in en uitvoeren van de economische visie gericht op een creatief, anticiperend en groen Zuidplas, in samenwerking met ondernemersorganisaties.  

Team Economie maakt zich sterk voor een krachtige, dynamische, evenwichtige en duurzame lokale economie. Duurzame bedrijventerreinen, betrokken en groeiende ondernemers en een bruisende winkelcentra: uiteindelijk bevordert een sterke economie de welvaart en het welzijn van alle bedrijven en inwoners!

Contact

Hans Houtman
E-mail h.houtman@zuidplas.nl
Telefoonnummer: 0180 639 997
Mobiel: 06 – 22 90 78 72

U kunt uw vraag ook stellen via onderstaand contactformulier.

Contactformulier Ondernemersloket

Pagina opties

Wat vindt u van deze pagina?